Agenda Workshops

april

mei

Dinsdag 31 mei 2022.https://www.dewoonkerk.nl/c-3818280/workshop-annie-sloan-verftechnieken-31-mei-2022/

juni

Workshops

Wij verzorgen diverse workshops. Naast de workshops voor de verftechnieken met Annie Sloan Chalk Paint, verzorgen wij ook andere workshops. Veelal op verzoek om creatief bezig zijn met vriendinnen, familieleden of collega's. In overleg wordt het te maken decoratiestuk bepaald, waarbij uw input zeer gewaardeerd wordt.

De workshops worden meestal in De Woonkerk gehouden, maar een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn flexibel qua tijden en datum. Een workshop duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur en de maximale groepsgrootte is 20 personen.

De kosten zijn afhankelijk van het gekozen decoratiestuk, maar liggen over het algemeen tussen de € 25,00 en
€ 35,00 per persoon. Natuurlijk zijn de materialen en gebruik van de gereedschappen bij de prijs inbegrepen, tenzij anders aangegeven.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.