Agenda Workshops

workshop Annie Sloan Verftechnieken 1 / GAAT NIET DOOR

Zaterdag 9 meiworkshop Annie Sloan Verftechnieken 1 / GAAT NIET DOOR

juni

Donderdag 4 juniworkshop krukje Sloanen i.s.m.
Cursusproject Harmelen
 / GAAT NIET DOOR

Workshops

Wij verzorgen diverse workshops. Naast de workshops voor de verftechnieken met Annie Sloan Chalk Paint, verzorgen wij ook andere workshops. Veelal op verzoek om creatief bezig zijn met vriendinnen, familieleden of collega's. In overleg wordt het te maken decoratiestuk bepaald, waarbij uw input zeer gewaardeerd wordt.

De workshops worden meestal in De Woonkerk gehouden, maar een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn flexibel qua tijden en datum. Een workshop duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur en de maximale groepsgrootte is 20 personen.

De kosten zijn afhankelijk van het gekozen decoratiestuk, maar liggen over het algemeen tussen de € 25,00 en
€ 35,00 per persoon. Natuurlijk zijn de materialen en gebruik van de gereedschappen bij de prijs inbegrepen, tenzij anders aangegeven.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

© 2010 - 2020 DE WOONKERK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.