Bestel DUTZ glaswerk online bij De Woonkerk.
 DUTZ staat voor een enorme passie voor mondgeblazen glas.
 Ieder product is het resultaat van toegewijd vakmanschap.
 DUTZ is onderscheidend en staat voor, Durf Uitgesproken Te Zijn.

Sorteer op
    Dutz Barrel Hoog - Grey Bubbles

Hoge smalle barrel van Dutz in grey. Het bubble glas geeft een leuk effect. Afmeting: Hoogte 40 cm en diameter 18 cm.

Dutz vaas Robalo - grey bubbles - S

Dutz vaas Robalo(links op afbeelding) is een handig formaat bloemenvaasje dat leuk te combineren is met de windlichten uit dezelfde Robalo serie. Afmeting: hoogte 16 cm en diameter 18 cm.

Dutz windlicht - Grey metal chips

Windlicht van Dutz in grijs met metaal snippers wat een schitterend effect geeft. Afmeting: hoogte 19 cm en diameter 15 cm.

Dutz vaas Skrzyszow - Grey - S

Bloemenvaas van Dutz met organische vorm en toch strak! Afmeting: hoogte 25 cm, diameter 23 cm.

Dutz vaas Sokolowski - Grijs

Hoge bloemenvaas van Dutz, modern en strak vormgegeven. Goed te combineren met de andere vazen van Dutz of juist alleen als eyecatcher. Afmeting: hoogte 48 cm en diameter 26 cm.

Dutz Bottle Smoke - S

Flesvaas van Dutz in smoke. Afmeting: hoogte 30 cm en diameter 16 cm.

Dutz Bottle Smoke - L

Flesvaas van Dutz in smoke. Afmeting: hoogte 40 cm en diameter 21 cm.

Dutz Windlicht Poltva - Smoke - M

Windlicht van Dutz met smaller voetje en mooie stoere brede rand. Het windlicht heeft als kleur omschrijving smoke, maar de kleur is donkerder dan op de foto's. Afmeting: hoogte 32 cm, diameter 23 cm.

Dutz vaas Avesta grijs

Een top model uit de collectie van Dutz deze zeer decoratieve vaas Avesta in het grijs. Afmeting: hoogte 14.4 cm en diameter 16,6 cm.

Dutz vaas Nova - Gold Topaz - L

Vaas Nova van Dutz in Gold Topaz /geel. Afmeting: hoogte 30 cm en diameter 19 cm.

Dutz Barrel - Clear bubbles

Mooi windlicht van Dutz van helder glas met subtiele bubbles. Geeft daardoor extra mooi licht. Afmeting: hoogte 26 cm en diameter 20 cm.

Dutz vaas - Clear Bubble - L

Bloemenvaas van Dutz uitgevoerd in helder bubble glas. Kan ook gebruikt worden kandelaar/waxinehouder. Afmeting: hoogte 23 cm en diameter 19 cm.

Dutz vaas - Clear Bubble - M

Bloemenvaas van Dutz uitgevoerd in helder bubble glas. Kan ook gebruikt worden kandelaar/waxinehouder. Afmeting: hoogte 19 cm en diameter 16 cm.

Dutz vaas - Clear Bubble - S

Dutz vaas conic clear bubbles - M

Conische vaas van Dutz met bellen in het doorzichtige glas. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Small, € 12,95:
    Hoogte 11 cm, diameter bovenkant 9,5 cm.Medium, € 18,95:
    Hoogte 14 cm, diameter bovenkant 12 cm.Extra large…

Dutz conic glass bubbles - Clear

Waterglas van Dutz van helder glas met bubbles. Afmeting: 8,5 x 9 cm.

Dutz vaas Robalo - clear bubbles - XS

Dutz vaasje Robalo is een handig bloemenvaasje dat zeer geschikt is voor een koffieboeketje en er kan gebruikt worden als windlichtje voor een waxine. Afmeting: hoogte 14 cm en diameter 11 cm.

Dutz kandelaar - L

Kandelaar van Dutz in helder glas geschikt voor een stompkaars. Ook zijn deze kandelaars goed te gebruiken in een windlicht. Afmeting: hoogte 13 cm, diameter 14 cm.

Dutz kandelaar - S

Kandelaar van Dutz in helder glas geschikt voor een stompkaars. Ook zijn deze kandelaars goed te gebruiken in een windlicht. Afmeting: hoogte 8 cm, diameter 13 cm.

Dutz vaas Bouquet

Mooie en handige vaas van Dutz van helder glas. Kan ook nog gebruikt worden al windlicht. Verkrijgbaar in 4 verschillende formaten:

MD1: H12/D12 cm
    MD2: H15/D15 cm
    MD3: H18/D19 cm
    MD4: H21/D22 cm

Dutz vaasje Pilon wit - M

Wit vaasje van Dutz. Afmeting: hoogte 18 cm, diameter 16 cm.

Dutz vaasje Pilon wit - S

Wit vaasje van Dutz. Afmeting: hoogte 15 cm, diameter 12 cm.

• Sale

Dutz vaasje aubergine

Klein vaasje van Dutz in Aubergine kan ook gebruikt als waxinehouder en is goed te combineren zeker met vaas Burto.

€ 15,95 € 7,50
  • Sale

Dutz  kandelaar
    Dutz kandelaar

Glazen kandelaar van Dutz in helder glas. Mooi en tijdloos. Afmeting: hoogte 25 cm en diameter 14 cm.

€ 34,95 € 20,00
Sorteer op