Workshop: Maak je eigen hanglamp

Zondag 13 oktober 2019
van 13.30 - 16.30 uur

Misschien ken je ze wel van een eerder seizoen: de exclusieve workshops in samenwerking met Ariadne at Home. Deze herfst hebben ze weer iets leuks op de agenda staan, namelijk de workshop ‘lampenkap maken’. Deze workshop wordt op verschillende locaties in Nederland en België gegeven en De Woonkerk is daar één van.

Tijdens deze 3 uur durende workshop ontdek je de mogelijkheden van Chalk Paint® en de Coloured Linen Collection van Annie Sloan. Met de Annie Sloan Fabric maak je  een lampenkap en met Chalk Paint® sjabloneer je een mooi patroon op de stof. Je gaat uiteindelijk met een complete hanglamp naar huis. Als extraatje verf je ook nog een mooie houten hanger met Chalk Paint®. Kortom, een topworkshop die je niet mag missen.

De workshop kost € 55,00 per persoon. Bij de prijs is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  • Alle benodigde materialen voor de workshop. Je hoeft zelf niets mee te nemen.
  • Een goedgevulde goodiebag met o.a. The Colourist van Annie Sloan, verschillende goodies van Ariadne at Home en een handige DIY-gids van de workshop. Zo kun je thuis nog eens alles rustig nalezen.

Verf- of DIY ervaring is niet nodig, deze workshop is voor iedereen.

Inschrijven kan alleen online via annie-sloan.nl. Zij aanvaarden enkel online betalingen. Er worden geen acceptgiro’s verstuurd. Annuleren kan tot 36 uur voor een workshop plaatsvindt. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Maximaal acht deelnemers per workshop.

Je aanmelding is definitief als je een bevestiging per e-mail hebt gekregen. Neem de bevestiging van je aanmelding (mag ook op je mobiel) mee naar de workshop. 

© 2010 - 2023 DE WOONKERK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel